Äntligen hemma!

Nu är vi äntligen hemma igen!
Egentligen fick vi komma hem för två dagar sen, men Jesper hade höga värden av det där ämnet som jag inte riktigt minns vad det heter, billirubin eller något sånt, som gör att bebisar får gulsot så vi behövde åka dit på återbesök och ta blodprover igår och i förrgår. Igår hade värdena sjunkit så nu behöver vi inte åka dit igen. Dit är alltså BB :-P.
 
Ja, förlossningen blev ju inte som jag hade tänkt mig precis. Inte för jag hade några direkta föreställningar om hur det skulle gå till, förutom att allt skulle vara normalt.
Men nu blev det så att vattnet gick kl 12 på fredag förmiddag och vi åkte till danderyd och kollade att allt var bra med mig och bebis, vilket det var. Sen blev vi hemskickade i väntan på att värkarna skulle komma igång och de sa att om inget hänt kl 12 på söndagen skulle jag få åka in och bli igångsatt. Vi väntade och väntade och provade gå massor för att få igång det, men inget hände.
Så jag ringde till förlossningen kl 12 på söndagen, men de hade fullt så jag fick inte komma in förrän runt kl 18 och de började inte med något före kl 20. Då fick jag en gel som skulle lösa upp livmoderhalstappen, som fortfarande var omogen som de kallar det. Det innebär att förlossningen inte satt igång alls än. Efter det fick jag vänta 6 timmar för att se om något hände. Förresten gör det skitont när de undersöker livmoderhalstappen! När 6 timmar hade gått så hade fortfarande inget hänt, vilket tydligen inte är ovanligt. Så de gav mig mer gel och bestämde att inte göra något förrän nästa dag. Under hela den här tiden mätte de bebisen hjärtljud och mina värkar regelbundet. Kl 4 på natten bestämde de att vi fick åka till BBavdelningen och sova istället för på förlossningen.
Ingenting hände under natten och inte mycket på förmiddagen heller. Efter ett tag började jag få lite småvärkar. Inget som räknades direkt men de började kolla om de kunde börja med nästa steg, som innebär att de sätter in som en liten ballongkateter som ska töja ut 4 cm. Men jag var fortfarande så öm när de undersökte mig så de bestämde att vänta några timmar.
Efter timmarna gått satte de in den där katetern och precis samtidigt började jag få feber. Direkt när de hade satt in ballongen (gjorde sjukt ont det med, ondare än livmoderhalsundersökning) började jag få värkar också. Det var inga starka värkar, men starkaste hittills i alla fall. Och om det är svaga värkar är jag säker på att nästa gång, om det blir någon, så vill jag ha någon form av smärtlindring.
Jag fick citodon för smärtan, men min feber fortsatte stiga och barnets puls gick upp. Efter en tid, jag vet inte hur lång tid för jag hade feberfrossa och sjukt ont, så skulle de flytta ner mig till förlossningen och då ramlade ballongen ut. Vilket innebar att jag var öppen 4 cm. Barnets puls och min feber fortsatte att stiga och jag fick en spruta för att minska sammandragningarna eftersom de var för täta (trots att de hade minskat mycket när ballongen föll ut och min livmoder fortfarande inte var så mogen).
Tillslut så ansåg de att det var farligt för barnet att vara kvar därinne (eftersom min feber tydde på att jag fått en infektion, vilket man kan få när vattnet går tidigt) så de bestämde att göra ett akut kejsarsnitt.
Så jag fördes till operation, fick en obehaglig spinalbedövning (var bedövad från tuttarna och nedåt) och 20.06 på måndagskvällen plockade de ut honom! En liten Jesper! Han hade lite feber när han kom ut, men den gick över fort och allt var bra med honom :-).
Jag fick inte träffa honom de första två-tre timmarna förutom någon minut direkt efter han kommit ut. Det var väldigt jobbigt och det tog typ två-tre dagar för mina mammahormoner att kicka igång, men det betyder inte att jag inte älskade honom från första sekunden.
På ett sätt var det skönt att slippa gå igenom värkarbetet, men jag hade ändå föredragit att allt gått naturligt till. Men jag kan föda vaginalt nästa gång om jag vill.
Sedan fick vi vara kvar på BB nästan en vecka, dels pga att jag var snittad och fick antibiotikadropp för infektionen och dels för att amningen tog tid på sig att fungera. Vi fick börja ge honom delvis ersättning för att han inte skulle svälta eftersom han inte förstod hur han skulle suga. Sen lärde han sig suga, men det var (och är fortfarande) svårt att få till en possition där han VILL suga. Så vi var tvugna att fortsätta varva tutte med ersättning, specielt när han fick gulsot eftersom han inte bajsade. Men nu när värderna har gått ner så kör vi nästan bara tutte, förutom när han vägrat äta på alldeles för många timmar.
 
Nu ska vi njuta av  första dagen hemma där vi inte behöver göra något eller gå någonstans! Vet inte om det här inlägget blev virrigt eller inte, ni får väl fråga om ni undrar något :-)!
 

Nu är det dags!!!!

Imorse (eller ja..typ vid 12, men det var morgon för mig :P) gick mitt vatten utan förvarning! Så vi har tillbringat dagen på danderyd och kollat att allt var bra med bebis och så. Har inga värkar än så vi fick åka hem och vänta. Han hade fixerat sig och allt såg bra ut. Tydligen kan det ta upp till 2 dygn innan det sätter igång efter att vattnet gått. Så om inget hänt före kl 12 på söndag så får jag åka in och bli igångsatt.Men det verkar gå framåt så det går nog naturligt. Lite stressigt att han bestämde sig för att komma nu dock. Vi hade räknat med nån vecka till som vi kunde fixa det sista på. Just nu är inte ens sängen fixad. Men vi hinner nog göra det viktigaste iaf.
 
Så nu vet ni vad jag gör!

Helgen 2010/11/28

I helgen har jag vart med min pojkvän. Vi har sett Harry Potter 2 och 3 och idag var vi i Kista och shoppade lite. Jag letade efter skor, men de jag ville ha (och hade råd med) fanns inte i min storlek =(. Ska kolla i vårat centrum i veckan om de har dem.

Imorgon börjar praktiken. Egentligen ska jag vara där mellan 8.30-12.30 men jag ska åka med mamma nu i början innan jag har fått ledsagare (har ju så svårt att ta mig iväg utan hjälp) och hon börjar 6.30 o_O. Så det blir att kliva upp vid 5 tiden. Men det ska bli roligt iaf, har vart där och hälsat på några gånger och jag känner mig trygg där och det är roligt att jobba med barn :). Hoppas jag klarar hela veckan (borde inte bli några problem eftersom jag får skjuts dit).

Nu ska jag snart äta middag (varmrökt lax, kokt potatis och romsås) och sedan blir det lite adventsglögg :). Efter det blir det nog att krypa ner i sängen och försöka sova i hyfsad tid.


Två veckor av praktiken avklarade! 2010/12/09

Nu har jag gått två veckor på en nya praktiken. Det har gått hur bra som helst, förutom att jag var sjuk två dagar förra veckan. Jag trivs verkligen jättebra där!

Jag har också vart i Riga över helgen. Vi åkte en två dygns kryssning. Första kvällen åt vi buffé och tittade på en show och tittade lite i taxfree, det var ganska dött på båten. Nästa dag var i själva Riga. Vi skulle gå på en stor marknad, men den var ganska tråkig så vi var bara där en liten stund. Sedan gick vi istället på en mindre julmarknad som de hade, den var mycket mysigare. På kvällen hade vi bokat bord på en restaurang på båten direkt när vi kom ombord igen. Så vi åt middag och drack lite vin, sen gick vi till hytten och fixade oss och efter det köpte vi det vi ville köpa i taxfreen (jag och syster köpte en parfym tillsammans). Senare gick vi till samma bar som kvällen innan och kollade på kvällens show, den var inte lika bra som den dagen innan. Efter det tittade vi lite på kareoken och sedan gick vi till discot en stund. Vid tre tiden gick vi och tog en nattmacka och sen gick familjen och lade sig. Jag träffade ett gäng trevliga svenskar så jag hängde med dem till discot en stund till, sen gick jag också och lade mig. Så kom vi hem vid 10-tiden på måndagen.

Efter det har det bara vart vanlig vecka. Jag var hos min pojkvän i tisdags efter praktiken och vi såg första halvan av en bra film och mös lite. I helgen ska han komma hit och vi ska julbaka och julstäda med min familj. Det ska bli mysigt.

Nu är jag trött och ska gå lägga mig. Godnatt!


Jobb? 2011/06/30

Haha såhär gör jag alltid med bloggen :P! Jag bestämmer mig för att starta en ny och så säger jag att jag ska bli bättre på att skriva och så skriver jag inget på typ ett halvår, att jag aldrig lär mig :). Jaja vi får väl se hur det blir nu iaf.

Praktiken är slut sedan maj, det gick bra (trots några svackor) och det kändes tråkigt att sluta. Nu är jag arbetslös och det känns ganska hopplöst. Specielt som jag  inte är en vanlig arbetssökande (pga diagnos). Det innebär att jag slipper intervjuer och jobbiga telefonsamtal,vilket är bra, men också att jag måste börja söka ett jobb genom att praktisera där i några månader först. Iofs tror jag att det kan vara bra också på ett sätt, för då lär sig arbetsgivaren hur jag funkar och jag lär mig arbetet. Så jag ska skriva en lista på företag och vad jag skulle kunna tänka mig att göra inom det företaget och ett telefon nr. Förslag någon? Har till augusti på mig.

Den här veckan har jag vart och hjälpt dem på min praktikplats (typ jobbat) och igår var jag på möte hos arbetsförmedlingen. Idag frågade de om jag ville "jobba" igen, men det kändes för mycket. Fast egentligen känns det som jag borde säga ja, för jag sitter ändå här och har inget att göra. Och så är jag rädd att de inte ska fråga igen bara för jag sa nej nu. Fast sen om man tänker igen, så har jag faktiskt en diagnos, och det ÄR jobbigt för mig att åka fram och tillbaka, särskillt med kort varsel. Så jag är i min fulla rätt att säga nej, men har lite ångest för det iaf.

Jag orkar inte rabbla upp allt som hänt sen sist faktiskt, för det har gått så lång tid, men om någon läser och undrar något så är det bara att fråga så kan jag berätta om det i ett annat inlägg, eller svara på annat sätt. Och som sagt, ge gärna tips på företag och saker man kan jobba med!

Kram!


Tillbaka från semester! 2011/07/22

Nu är jag tillbaka från en veckas semester på cypern, och kort efter det en kryssning till Mariehamn med Birka Princess.

Cypern var jättemysigt. Eftersom jag var där med familjen blev det mest sola och bada på stranden och ut och äta gott på kvällen. En dag snorklade hela familjen, det var jättehäftigt! De har så fint vatten där, alldeles klarblått och det fanns mycket spännande att titta på på havsbottnen. Jag och min syster var ute och festade en dag också, kvällen började segt men sedan blev den roligare och vi träffade några roliga människor :p.

Tre dagar efter vi kom hem åkte vi (vi är jag och min familj) på kryssning tillsammans med vänner till familjen. Det var trevligt, vi åt både frukost och middags buffé. Discot kunde dock varit bättre, det blev inte så mycket dans och party direkt.

Dagarna mellan cypern och kryssningen tillbringade jag med min pojkvän. Vi gjorde inget speciellt utan var bara hemma och myste. Spelade wee och såg på film och sådant :).

Mer kommer jag inte på att berätta just nu.

Kram på er!


Dödens vecka 2011/08/01

Veckan som var dog två personer i mitt liv. Den ena var farmor, det var ganska väntat eftersom hon vart sjuk i flera år. Den andra var min bästa kompis från barndomen. Det kom som en chock. Vi har visserligen inte pratat på några år, eftersom vi båda är lika dåliga på att hålla kontakten (det är vad jag alltid trott iaf, hon kanske kände något annat). Jag har ofta tänkt att jag ska ta upp kontakten med henne igen, eftersom vi alltid har haft kul de gånger vi träffats i vuxen ålder. Men jag hann inte det. Hennes död väckte också upp känslor jag har haft kring en gemensam vän som sade upp kontakten med mig utan någon anledning (som jag förstod iaf). Det var hon som, i ett mejl, berättade om dödsfallet. Hon verkade inte intresserad av att ta upp kontakten igen, men hon lovde att höra av sig när hon visste mer om begravning och så.

Så det är mycket blandade känslor just nu.

Skriver mer en annan gång.


Jahapp 2011/10/19

Ja, jag är ingen blogg människa, det är bara att konstatera. I alla fall inte en sådan som uppdaterar ofta så bloggen blir känd :P. Kanske beror på att det inte händer så mycket i mitt liv. Det enda som är speciellt är när jag umgås med pojkvännen, men det är inte alltid vi gör saker som är intressanta att berätta om heller (tex att se på en film är mysigt, men inte så speciellt för andra att höra om kanske). Det är iaf det som är mitt liv just nu, sitter hemma och gör vad jag vill hela dagarna, går på möten då och då som hittills inte har lett någon vart jobbmässigt iaf. Var på en intervju eller träff med en arbetsplats eller vad man ska kalla det, förra veckan. Men det gick inte så bra, folk verkade inte vara så välinformerade om vad det gällde egentligen. Ja, och sen på helgerna (eller typ slutet av veckan iaf) umgås jag med pojkvännen. På senaste tiden har vi spelat ett lajvspel (typ bordsspel) som heter Warhammer som min pojkvänn är väldigt inne i. Det är ganska kul faktiskt. Annars gör vi mest vanliga saker som kollar på film och sådant. För ett tag sen var vi ute med min syrra, det var rätt kul. Och ibland går vi till en av min pojkväns kompisar och hans flickvän och ser på film där. Sen har man väl gjort lite mer grejer under sommaren när alla hade semester och så. Typ grillade, spelade kubb, gick på Grönan osv. Förresten, så har jag vart på Grönan tre gånger i år :P. Först bara med min pojkvän, då lyckades jag stuka foten så vi var tvugna att vända hem igen. Men vi fick ersättning och typ en månad senare gick vi dit igen tillsammans med min pojkväns kompis och hans flickvän. Den dagen var skitkul. Sen gick jag dit en gång till med familjen när det var en företagsdag. Men det var så mycket folk att det inte ens var kul. Man fick stå en halvtimme i kö till allt.

Ja, det var en liten uppdatering om mitt liv.


Bio! 2011/10/26

Igår var jag och pojkvännen på bio och såg Paranormal Activity 3. Den var rätt läskig, läskigare än de andra faktiskt, men man förstår att det kommer en till eftersom man fortfaranade inte har fått en riktig förklaring på vad som händer. Det var första gången jag såg en skräckfilm på bio och jag måste säga att jag föredrar att se just skräck hemma. Det var fullt med fjortisar i salongen som skrek rakt ut och asgarvade vid opassande tillfällen, vilket förstörde stämningen. Dagen innan såg vi filmen The Tree Of Life. Den var bara konstig, den var vackert gjord med fina bilder och så, men man förstod inte vad som hände eller vad den handlade om. En annan film vi såg, som var superbra var The Rise Of The Planet Of The Apes. Jag har dock den gamla filmen (eller de gamla filmerna, vet inte om det finns fler), men den var bra i alla fall och vad jag förstod så är den liksom en ny version så man behöver inte ha sett de gamla. Vi såg också några av Fredagen den 13:de filmerna. De är ju inte de bästa, men det är liksom klassisk skräckfilm :P. Varken jag eller min pojkvän har sett den första, vi ska nog se den till Halloween. Man vill ju veta vem Jason är egentligen! Någon som har tips på andra skräckklassiker man kan se? Jag vet att det finns massor.

Hejdå så länge!


Hallå! 2012/03/14

Heeeej!!!

Jag fick lust att blogga igen. Min plan är att börja satsa lite mer igen. Skriva oftare och lägga upp bilder och så, men så säger jag ju alltid så vi får väl se :P.

Måste skaffa mig en bra kamera, inte bara för bloggen (vore ju rätt onödigt med tanke på att jag kommer av mig så ofta) utan mest för att kunna ta massa bilder sen när karatekid (jag kallar honom så för att han börjat sparka som en tokig därinne) kommer. Skulle också vilja ha en filmkamera, men det är två dyra grejer så får väl välja en till att börja med.

Idag har jag ätit frukost (fil och mackor med mjukost) , surfat runt på nätet, lagat lunch (hemgjorda köttbullar som mamma gjorde igår, gräddsås som jag gjorde själv från grunden och kokt potatis. Namnam!) och gjort pizzasallad (som kanske inte går att äta idag eftersom det måste dra ett tag). Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen, borde städa rummet. Jag törs inte ens säga när jag städade sist. Det är dock lite svårt eftersom att jag har ont i höfter/rygg/bäcken pga foglossning. Fast man kan ju inte sluta leva för det (Ja, jag vet att det finns de som har så ont att de faktiskt inte kan göra något, men så illa är det inte för mig än). Graviditet är ingen sjukdom. Jag har beställt ett bälte (som ska hålla emot höfterna när man gör aktiva saker så man inte får så ont) som kom igår. Så jag får väl prova det :)

Karatekid verkar inte ha vaknat än, fast han brukar vakna runt när jag har ätit lunch så han sätter nog snart igång. Eller så är han trött, för igår kväll/natt höll han på sparka riktigt ordentligt. Sådär hårt så man tydligt kände det från utsidan. Det är så typiskt, för när pojkvännen eller familjen känner så är han alltid lugn, eller sparkar på ett sätt så det bara är jag som känner det.

Har äntligen börjat hända lite grejer på jobbsökarfronten! Var på möte igår på arbetsförmedlingen och nu verkar det som jag ska få den hjälp jag behöver och har väntat ca ett år på. Så vi får väl se vad det blir av det. Det är ju inte direkt mycket tid jag har på mig, men jag hoppas jag får något jag kan gå tillbaka till sen efter mammaledigheten.


Nästan normal vecka 2012/03/22

Den här veckan har jag gjort saker nästan varje dag. Det får mig nästan att känna mig som en normal människa med ett normalt liv :P.

I helgen var jag hos pojkvännen. Vi såg på film, satt vid datorn och myste massor :).

I måndags ringde jag typ fem telefonsamtal till okända människor! Det kanske inte låter som något speciellt men för mig kändes det som en hel arbetsdag eftersom det är en av sakerna jag har svårt för. I tisdags var jag på vårdcentralen, det var snabbt avklarat egentligen, men det var ändå lite småjobbigt. Dessutom glömde jag plånboken hemma så jag var stressad över det, men det gick bra ändå. Förresten har det blivit sjukt dyrt att gå dit. I onsdags var jag på möte hos dem som ska hjälpa mig att få ett jobb(eller en praktik eller vad det blir). Det gick bra och det känns posetivt. På vägen hem var jag på apoteket och sedan handlade jag lite mat. Hade tänkt städa när jag kom hem men min rygg och mina höfter var döda (foglossning). Jag gick fel i stan (där mötet var) så det blev mycket mer gående än jag hade räknat med. Så jag hade tänkt städa idag istället. Och baka frallor :D.

I helgen tog jag lite nya bilder :). Magbilder! (Fast jag tycker inte jag ser gravid ut, bara tjockare)

Jag, älskling och bebis i magen :)

Bebis i magen v.23

Bebis i magen framifrån v.23


Varför BH till barn? 2012/03/22

Jag har funderat lite varför man har bh egentligen. De anledningar jag kan komma på är : För att stödja om man har stora, för att man inte vill att bröstvårtorna ska synas genom tröjan (varför man egentligen ska bry sig om det, men många gör det), för att vissa tycker det är sexigt (fast vill man vara sexig för en kille så tror jag i alla fall att det är onödigt, för han vill antagligen bara se de naturliga brösten som finns under).

Sen undrar jag, om nu det jag nämnt ovan är anledningarna (eller om någon annan kan komma på någon annan anledning) varför finns det bh:ar till barn? Har de bröst? Nej. Deras bröstvårtor syns knappt och skulle de göra det så borde ingen bry sig eftersom det är ett barn. Och det finns väl ingen vettig människa som vill att ens barn ska uppfattas som sexig? Och barnet själv borde inte heller tycka att det är viktigt att se sexig ut. Och gör dem det så är det ett problem man borde ta tag i.

Bara något som jag tänkte på.


Måste skärpa mig 2012/04/20

Jag var på MVC nyligen. Där visade det sig att jag har socker i urinen och 7,3 i blodsocker, så jag kanske håller på få graviditetsdiabetes. Ska göra glucosbelastning på torsdag så får vi se. (Glucosbelastning är i princip att man tar ett blodsocker, sen får man pö om pö dricka sockervatten och mäta sockret under tiden för att se om man har diabetes). Hade även gått upp ganska mycket på bara en månad så av flera anledningar måste jag börja tänka mer på vad jag äter. På det sättet var det faktiskt lättare när jag mådde illa och knappt kunde äta något :P. Ska även till sjukgymnasten för foglossningen nu på måndag (äntligen! Har väntat en månad). Sen har jag också läkartid i maj av samma anledning. Så nu blir det förhoppningsvis bättre med smärtan snart. Annars är det bara att bita ihop de sista tre månaderna.


Nu händer det massor! 2012/04/24

Igår var jag hos sjukgymnasten för foglossningen. Jag har nu ett träningsschema som består av gymträning två dagar i veckan och avtten träning en dag. Däremellan ska jag cykla hemma (får bli ute på riktig cykel eftersom jag inte har  någon motionscykel, fast det är nästan skönare den här årstiden). Jag ska också köpa ett nytt bälte som man korsar bak i korsryggen som jag tyckte stöttade bättre än det jag har nu som bara stödjer höfterna. Nya trosor som stödjer magen måste också inskaffas. Sjukgymnasten hade en teori om att det kan vara min överrörlighet (plus oträning) som gör att jag har problem med bäckenlederna.

Annars så ska jag på glukosbelastning imorgon, träningen börjar på torsdag och möte med de som hjälper mig att hitta jobb på fredag. Så jag har något varje dag i princip. Imorgon ska jag och syrran ha skräckfilmskväll också. Det ska bli kul! Någon som har förslag på vad man kan se?

I helgen ska jag mysa med pojkvännen. Nästa vecka får jag tillträde till lägenheten så jag måste också packa en del.


Glömde nästan rubriken! 2012/05/04

Var på MVC i veckan. Resultaten från glucosbelastningen var tydligen bra så det var ju skönt. Magen hade växt någon cm och jag hade gått upp två kilo (mindre bra). Var hos läkaren också men hon kunde inte göra så mycket mer än att sjukskriva mig vilket kändes onödigt eftersom jag inte har något jobb. Den här veckan har jag också lyckats träna på både mitt måndagspass och mitt torsdagspass och jag cyklade i söndags. Känner mig rätt duktig faktiskt :). Höfterna har också vart förvånadsvärt bra enda sen förra helgen. Fast idag har jag väldigt ont och i tisdags (efter valborg då jag gick runt och gjorde massa saker) hade jag också väldigt ont. Tror att jag överanstränger mig lite när jag känner att det är bättre.

På valborg var jag hemma hos min pojkvän (vi skulle gått på fest men han hade öroninflammation stackarn). Vi köpte lite godsaker och hade en mysig hemma kväll. Vi var också och tittade på en majbrasa som ligger i närheten där han bor. Det var en mysig valborg :).

I onsdags var jag och hämtade nycklarna till min nya lägenhet. Jag valde också tapeter till vardagsrummet och köksgolv. Sen fick jag höra att de även ska byta parketten i vardagsrummet vilket var väldigt bra för det var inte så fint. Vi skrev också en lång lista på saker som vi inte tyckte var bra fixade så vi får se vad de gör åt det. Annars skulle de tydligen vara klara med golvet redan idag så vi kanske kan flytta in snart :).


Kom ut! Fast vänta lite.

Nu tycker jag att han kan komma ut! Det är tungt och jobbigt och trycker och gör ont överallt!
Fast samtidigt så finns det lite kvar att fixa så han kan väl vänta lite till då. Är det någon som vet vad man ska packa i BB väskan? Läser så många olika listor att jag blir förvirrad. Vad är det nödvändigaste? Vad mer måste man egentligen fixa innan han kommer? Förutom det uppenbara som tex säng.
 
I veckan, typ igår, läste jag ut Mons Kallentofts "Den femte årstiden". Det var första boken jag läste av honom. Jag tyckte den var bra, fast hemsk. Den var lite udda skriven mot många andra deckare som jag läst och jag gillade inte riktigt hur vissa personer pratade, tex att de slängde in lite ord/meningar på engelska här och där. Fast som jag sa har jag inte läst hans andra böcker så jag känner inte karaktärerna så bra.
 
Annars har vi försökt få ordning på vårt hem. Konstigt hur det kan bli så stökigt på så liten yta. Dagens projekt är vardagsrummet, som är huvudrummet och det mest oorganiserade rummet i lägenheten :P. Tror det är ett flerdagsprojekt med tanke på att jag inte direkt kan göra så mycket och vi är allmänt sega av oss. Men jag börjar känna mig stressad eftersom bebis kommer snart. Vill inte att det ska se ut såhär när han kommer. Även om han säkert inte bryr sig.
 
Förhoppningsvis kommer mitt arkiv från gamla bloggen flytta hit snart. Om jag kan komma på hur man gör.

Följ min blogg med bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Varmt!

Idag är det sjukt varmt, fast solen inte ens är framme hela tiden. Jag håller på smälta bort!
 
Jag har slutat min praktik eftersom det blev för mycket stå för mina höfter, så nu går jag bara här och försöker få ordning på hemmet och väntar på bebis. Fast BF är inte förrän om 3 veckor, men hoppas ibland att han kommer tidigare. Det är inte roligt att vara gravid längre, bara jobbigt. Tur att pojkvännen också har ledigt ett tag nu, annars skulle inte mycket bli gjort eftersom jag är så orörlig och har ont hela tiden.
 
Har tagtit nya magbilder, men tror inte jag är bekväm med att lägga upp dem här eftersom jag bara har underkläder. Nu ser man iaf helt klart att han är där inne :).
 
Nu ska jag spela WoW!

RSS 2.0