Nytt

Hej!
Nu provar jag en ny blogg och ser om jag förstår den bättre än min gamla och om det ger mig mer lust att blogga, har ju vart så dålig på det.

Jag och pojkvännen har iaf flyttat till en ny lägenhet. Vi har bott här i drygt en månad och vi trivs bra. I förra veckan tapetserade de vardagsrummet och målade köket så nu kan man äntligen börja möblera ordentligt och planera för bebisen som kommer om en månad. Det enda som är kvar att fixa är köksgolvet och en lucka i köket.

Annat som har hänt är att pojkvännen fått en halvårsanställning på en förskola  med start i augusti och jag har fått en praktikplats (arbetsträning) på ett apotek i stan vilket jag tror blir jätteroligt, fast det inte blir så lång tid pga bebis. Känns skönt att det äntligen börjar hända saker så man inte bara sitter hemma och väntar.

När det gäller graviditeten så rullar allt på ganska bra. Har vart på extra ultraljud och kollat att han ligger på normalkurvan vikt och storleksmässigt. Ca 2500g vägde han i v.34. Nu är jag i v.35. Mina höfter har tyvärr blivit lite värre igen, men det verkar ju gå i vågor så jag hoppas det släpper nu när jag blir lite mer aktiv. Han har lagt sig med huvudet nedåt nu och han fyller upp hela magen i princip. Han rör sig dock ganska mycket fortfarande.

Tyvärr har jag inga nya magbilder, men lite bilder på oss och våra myskvällar vi har haft sen vi flyttade in :).



Första bilderna har jag lagat baconlindade biffar med gräddsås och körsbärstomater.
På de andra är det helstekt kyckling i ugn med rotsakspanna med honung och chevréost , tzatziki och vitlöksstekta champinioner. Till det ett jättegott alkoholfritt vitt vin som pojkvännen fick i inflyttningspresent.

Jag vet att det kom med någon dublett men lyckades inte ta bort den.

RSS 2.0