Härlig morgon!

God morgon!!
Idag är det helt underbart väder:). Blir nog en lång promenad lite senare.
 
I helgen var det myshelg! Först firade jag och Jonas vår 3års dag. Vi hade barnvakt så lagade vi god mat och bara mös och njöt av att ha tid för varandra.
Sen på lördagen så kom Jespers farfar från karlskoga och hälsade på och senare kom också fastrarna. Vi lagade tacos och såg på film och hade det trevligt :).
På söndagen kom farfar en stund till och sa hejdå innan han skulle åka hem igen, sen så blev det städning och så såg vi klart filmen från dagen innan, Hotel Transylvania. Den var rätt kul, den är nog bättre på engelska. Jesper somnade tidigt (helt utmattad efter helgen :P) så jag såg Burlsque (Eller hur det nu stavas) på tv. Den var ganska bra.
 
Idag ska jag göra klart disken från i helgen och som jag sa innan, gå på promenad med Jesper.

Hej!

Hej!
Som ni har märkt ni som läser här (hej mormor!) så har jag inte så mycket tid att sitta vid datorn längre.
Sonen har hunnit bli 7 månader och det händer nya saker hela tiden. Vi börjar så sakta få koll på vardagsrutinerna och hålla hushållet i ordning. Det tar alltid dubbelt så lång tid för mig som för en "vanlig" människa att komma in i nya rutiner och sådant. När det dessutom tillkommer nya saker hela tiden (fler måltider, lagad mat, fler aktiviteter osv) då blir det ännu svårare, men det går. Jag har haft mina svackor och kommer säkert ha fler, men eftersom det här är ett val jag har gjort och jag älskar min son så måste det gå. Nu menar jag inte att jag alltid tycker att allt är jobbigt för så är det inte. Det som gjort allt lite jobbigt är att vi har haft problem med att få koll på Jespers dygnsrytm. En period sov han mellan 3 på natten och halv 2 på dagen. Vilket gör att man alltid är trött. Det är väl iofs alla småbarns föräldrar, och han sover ju iaf på morgonen. Nu har det iaf börjat ändras till det bättre igen. Han sover mellan 10-12 på kvällen till 9-10 på morgonen. Helt pötsligt orkar man göra lite saker igen!
 
Det var en liten uppdatering iaf. Får se när jag har tid att skriva igen.
 
Min stora lilla korv!

RSS 2.0