Mys helg

I helgen fick vi en barnfri kväll så då passade vi på att gå på bio och ha en myskväll bara vi två! Det var länge sedan vi gjorde någonting tillsammans så nu känns det som man har laddat batterierna lite igen :).
Först åt vi indisk mat på foodcourten i kista centrum och sen såg vi en svensk film som heter Hotell.
Den var rätt djup, men ändå bra. Den handlade om en tjej som fick ett barn, men det blev inte som hon hade tänkt sig så hon blev deprimerad. Hon gick i en terapigrupp och hon hade läst om en kvinna som kunde kontrollera sina känslor genom att föreställa sig sitt inre som ett hotell med olika hotellrum som hon kunde byta mellan om det inte passade. Så bestämde hon och några från hennes terapigrupp spontant att de skulle fly iväg och bo på hotell ett tag för att komma bort från alla sina jobbigheter. Så får man följa dem och alla händelser under den här hotellvistelsen.
Det var ett spontanval av film för vi hade svårt att hitta något vi ville se och vi valde den innan vi såg trailern. Sen såg vi trailern och då blev vi lite tveksamma, men vi blev positivt överraskade.
 
Idag har jag bakat bröd och myst med Jeppeman (och lagat mat och diskat, men det gör jag varje dag. Okej inte lagar mat då för min sambo gör det ganska ofta nu när jag har skola.)
 
Den här veckan avslutas de två första kurserna i utbildningen (företagsekeonomi 1 och information och kommunikation). Det ska bli spännande att se vad jag får för betyg.  Det känns som det har gått ganska bra i alla fall.

RSS 2.0