Höst, kyla och massor att göra

Burr vad kallt det är! Jag plockade fram vinterjackan imorse och jag svettades inte ett dugg. Nu sitter jag inomhus med allt stängt med flisfilt runt mig och jag fryser ändå. Men man ska inte klaga, fanns det inte sådana här årstider skulle vi inte uppskatta sommaren så som vi gör.
 
Jag håller på läser en bok som heter Magi just nu som handlar om att man ska vara tacksam för det man har i livet för då kommer man uppleva livets magi. Jag tycker sånt är intressant och jag tror att det fungerar. Jag började göra övningarna förra veckan, men kom av mig under helgen så får väl börja om nu :P
På tal om att börja om med saker så har jag fått lust att börja med stickningen igen (måste ha något med hösten och kylan att göra). Jag har en del sticklektioner(häften) att ta igen. Jag ska nog börja med att sticka en vanlig halsduk av ett fint garn som jag fick i julklapp. Jag vill ju gärna bli såpass bra att jag kan göra kläder åt Jesper åtminstone (som vi inte skäms för att han har på sig). Vi får väl se hur det blir med det. Livet har en tendens att komma och avbryta alla fritidsaktiviteter nu för tiden.
 
I helgen var vi i åkersberga och firade faster (Jespers faster) som fyllde 25! Fast jag missade själva kalaset eftersom jag hade skola. Det var en trevlig och mysig långhelg :). Jesper älskar att vara där. Vi gick på promenad längs kanalen, såg massa filmer och umgicks. Fastrarna var på kryssning fredag-lördag så då var det bara vi och farmor.
 
Den här veckan och nästa vecka har jag mycket i skolan. Det är slutspurten på de två kurserna jag läser just nu. Efter vecka 40 byter vi period och då blir det två nya kurser fram till jul. Så den här veckan har jag ett prov och en PowerPointpresentetation på samma dag (imorgon) och nästa vecka är det prov på 4 eller 5 kapitel i företagsekonomi. Så det är mycket, men det är också skönt att ha saker att göra så det känns som man gör något vettigt.
 
Nä nu måste jag återgå till pluggandet! Jag skulle ha rast till 11 och nu är jag försenad. Ikväll ska vi hem till min mormor och äta hamburgare med min morbror som fyllde år igår.
 
 
Avslutar med en liten midsommarbild på Jesper! (Jag behöver uppdatera mina bilder :P)

Städa

Idag är det städdag.
Förra veckan blev det inget eftersom jag blev sjuk på lördagen, så man kan ju säga att det behövs!
Önskar bara jag hade vart smart och satt igång när jag vaknade för då var jag pigg, nu är jag trött igen :P. Jaja ibland behöver man ta tid för sitt barn också :)
Nä har inte så mycket att berätta just nu så det är väl bara att sätta igång!!
 
Förresten, varför skär man sig alltid när man inte har något plåster? Får ha plastpåse på handen när jag diskar nu :P.

Vart tar tiden vägen?

Ja,som rubriken säger, vart tar tiden vägen?
Massa skola (har börjat plugga till ekonomi och redovisningsassistent), massa familj. Ganska trevliga saker båda två tycker jag. Skolan går rätt bra hittills i alla fall. Det enda som är tråkigt är att jag inte har lika mycket tid med Jesper längre, men så är det ju för alla när föräldraledigheten tar slut.
Jesper har redan hunnit bli 14 månader! Och han kan massa saker :-). Det roligaste just nu är att "prata i telefon". Han tar handen (eller skeden eller vad han nu håller i för tillfället) till örat och ropar hallå. Han övar sig också på att springa och han har just lärt sig att klättra ner för saker (men inte upp, han tar det i rätt ordning :-P).
Jag har också tagit upp övningskörningen igen, så vi får hoppas att jag snart kan boka en intensivkurs på körskolan och ta det där förbaskade körkortet någon gång!
Den här veckan har jag vart förkyld och trött och allmänt omotiverad till allting men jag hoppas det släpper till nästa vecka. Märker redan att det börjar vända.
Nu ska jag återgå till min tråkiga fredagkväll eller gå lägga mig, vi får se :-)

RSS 2.0