Shopping!

Det blev lite shopping i helgen iaf. Var med syrran i väsby centrum och köpte 3 tröjor (skulle vara två men det var erbjudande så det blev 3 istället :)), ett par skor (bara för jag hade presentkort, var egentligen inte nödvändiga, men väldigt snygga :P), en handväska med lång rem, strumpor, ett bälte, en BH(som satt bra i affären, men inte längre, som vanligt) och ett måttband(för att ta mina mått nu när jag kör LCHF för att se om det händer något eftersom jag inte har en våg).
Efter det följde syster med mig hem så kom min bror också så åt vi god kycklinggryta och såg på Sherlock Holmes 2. Blev rätt sent, men det var trevligt :).
 
Bältet och BHn är inte med på bild. Bältet är svart med lite ormmönster och ett litet ovalt metallspänne. BHn är en beige t-shirt bh som är lite glansig. Och det är pärlor på den gråa tröjan, vet inte om det syns. Och som vanligt är det inte så bra bilder för jag är en dålig fotograf och har bara mobilkamera ;P.
Just det, strumporna är inte heller med. Det var korta strumpor i glada färger som det står veckans dagar på (upptäckte jag när jag kom hem). Och måttbandet var ett billigt från Clas Ohlsson.

Smarrig lax!

Idag gjorde jag supergod lax, som jag är rätt stolt över eftersom jag hittade på det själv :P!
 
Till 4 laxfiléer hade jag : ca 3dl creme fraische, skal och juice från 1 lime, rätt mycket dill, 1 tsk dijonsenap, salt och peppar. Till det hade jag blomkålsmos (det har dock inte jag hittat på). Jag hade 1 blomkålshuvud som jag delade i buketter och kokade ca 6 min, sedan mixade jag blomkålen så slät det gick med mixerstav, hade i två stora klickar smör, ca 1,5dl grädde, salt och peppar. Det blev ca 4-5 portioner.
Supergott och mättande! Lchf vänligt och var hyffsat snabbt och enkelt. Och godkänt av sambon som hatar fisk :).
Tyvärr tog jag ingen bild :(.
Någon som vet om blomkål blir dåligt fort om man sparar det? Sambon hade för sig att han hört något sådant.

Klippning

Idag (eller igår är det väl nu :P) har jag klippt mig och fått håret stylat! Jag fick också en goodiebag. Och tjejen som klippte mig var jättetrevlig! Det var det mest spännande och roliga som hänt på ett tag :)
Imorgon kommer bror och syster hit och äter middag och kollar på film! Ska bli mysigt. Kanske ska shoppa lite på dagen också. Behöver tröjor, ett bälte och en handväska. Byxor också egentligen, men de får vänta. Får se hur långt budgeten räcker, ska ju handla saker till Jeppe på söndag också.
 
Goodiebag med guldglitterspray, en kam(sån man sätter upp håret med), hårsnoddar, nån pryl man gör knutar med och två frisyrhäften

Lchf och allmän uppdatering

Hej!
Livet rullar på så jag hänger knappt med! I påsk var hela familjen utom jag sjuka, så det blev ingen påsk för oss. Fast vi fick påskmat och helgen som var var vi i åkersberga och fick påskägg så lite påskigt blev det ändå.
 
Jesper har blivit hela 9 månader redan och han kan krypa (ala sin egen stil :P), sitta och stå med stöd. Han babblar rätt mycket också och kan säga mamama och papapa. Stora killen!!
 
Själv har jag börjat med lchf. Började förra veckan, sen blev jag "tvungen" att fuska i helgen när vi fick påskägg :P så jag började om den här veckan. Så får vi se vad som händer. Har ingen våg så kan bara väga mig när jag är hos mina föräldrar (vilket nästan är en gång i veckan iaf). Har inget måttband heller, men ska nog skaffa ett så man kan se om det händer något iaf. Ska nog börja med matdagbok också.
 
Sen har jag hittat en utbildning som jag vill gå, en ekonomiassistent utbildning via komvux. Ska gå dit nästa vecka och prata med dem och se om jag kan söka den.
 
Ja det var väl allt för nu!

RSS 2.0