Missade bussen

Hej!
Jag missade min buss ( för någon hade städat undan min datorväska utan att tala om var) och jag är för lat för att gå idag (fast det är fint väder, men det blåser). Så istället sitter jag här och uppdaterar lite :)
 
Jag har ganska fullt upp nu med skolan framförallt, men det är också födelsedagar och andra sociala händelser som tar upp min tid (fast vardagskvällar har jag rätt mycket fritid på, men då orkar jag inte göra så mycket :P). Nu nyligast var det far min som fyllde 50. Och så har jag ett prov imorgon.
 
På den tiden jag har utan saker att göra (dvs på kvällen när middag är äten, barn nattat och disken diskad) har jag börjat läsa allers (faktiskt ganska kul, fast det är en tanttidning, men det är väl inget fel med att vara tant?) och så fortsätter jag i långsam takt med stickningen. Just nu är jag mer inne i en pyssel och läsperiod, det har kanske med årstiden att göra? Det är nog iaf bättre för hjärnan att göra något mer stimulerande än att spela eller titta på serier :). Lösa korsord har jag också börjat lite med igen, jag brukar ledsna efter ett tag för jag är så dålig (trots att jag läser mycket), men vi får väl hoppas att jag inte ger upp så lätt den här gången. Jag vill ju fortsätta så jag kan bli bättre. Jag verkar förresten också ha något träningsryck nu (vilket inte direkt innebär att jag hårdtränar, men mer än jag har gjort innan iaf). Jag vill både träna hjärnan och så har jag och mamma börjat gå på friskis och svettis en gång i veckan. Min tanke från början var att jag skulle gå själv de dagar hon inte kan, för en dag i veckan ger ju inte så mycket egentligen, men så långt har jag inte kommit än. Däremot har jag kommit igång ganska bra med promenader den här veckan (förutom idag då, men jag skyller på provet :P).
Åh just det, jag övningskör en kväll i veckan också (oftast).
Vad långt man kunde skriva om "inte så mycket" :).
 
Nu ska jag gå till nästa buss!

RSS 2.0