Shopping!

Det blev lite shopping i helgen iaf. Var med syrran i väsby centrum och köpte 3 tröjor (skulle vara två men det var erbjudande så det blev 3 istället :)), ett par skor (bara för jag hade presentkort, var egentligen inte nödvändiga, men väldigt snygga :P), en handväska med lång rem, strumpor, ett bälte, en BH(som satt bra i affären, men inte längre, som vanligt) och ett måttband(för att ta mina mått nu när jag kör LCHF för att se om det händer något eftersom jag inte har en våg).
Efter det följde syster med mig hem så kom min bror också så åt vi god kycklinggryta och såg på Sherlock Holmes 2. Blev rätt sent, men det var trevligt :).
 
Bältet och BHn är inte med på bild. Bältet är svart med lite ormmönster och ett litet ovalt metallspänne. BHn är en beige t-shirt bh som är lite glansig. Och det är pärlor på den gråa tröjan, vet inte om det syns. Och som vanligt är det inte så bra bilder för jag är en dålig fotograf och har bara mobilkamera ;P.
Just det, strumporna är inte heller med. Det var korta strumpor i glada färger som det står veckans dagar på (upptäckte jag när jag kom hem). Och måttbandet var ett billigt från Clas Ohlsson.

Kommentarer
Postat av: Mormor

Va´jättekul att du kommit igång igen. Eftersom vi är dålig på att höras, får jag vara med lite iallafall.

Stor kram

2013-04-27 @ 12:42:51
URL: http://mammatrollebut.blogg.se
Postat av: Mormor

Den där med ugglan var tuff. Visst är det kul med lite nytt

Kram

2013-04-29 @ 16:11:54
URL: http://mammatrollebut.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0